Kuva & some -työpaja

Millainen on hankkeesi kuvasto?

”Onnistunut kuvaviestintä vaatii alkuun pinnistelyä ja hikeä, mutta kun rytmi ja malli löytyvät, tapahtuvat asiat pehmeästi rullaten. Viestinnästä tulee tehokkaampaa, nopeampaa ja osuvampaa.”
– Antti Huttunen–


Lue 11.1.2017 Kuva & some -työpajan antia blogistamme! Ota meihin yhteyttä, mikäli toivot työpajan uusintaa.


 

Panosta hankkeesi kuvamaailmaan! Työpajassamme opit, miten herätät hankkeesi eloon kuvin, miten hankkeesi puhuttelee ja jää mieleen.

Suositun Retkipaikka-blogin perustaja Antti Huttunen ja Hanke viestii -tiimi järjestävät yhteistyössä työpajan, josta poimit hankkeesi kuvamaailmaan rytmin ja mallit. Millainen kuva toimii eri kanavissa? Miten saavutat ja aktivoit yleisösi? Kuvatuotannon järjestäminen askarruttaa monia: mistä kuvia saadaan, miten niitä julkaistaan, millainen kuva on hyvä ja mikä toimii.

Työpaja sopii mainiosti hankkeiden parissa työskenteleville ja kaikille kuvallisesta viestinnästä ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Kuva & some -työpaja

Antti Huttunen

Antti Huttunen on suositun Retkipaikka-blogin perustaja ja kokenut digimarkkinoinnin ammattilainen.

Aika: keskiviikko 11.1.2017 klo 13.00 – 16.00
PaikkaTapahtumahotelli Huone, Helsinki
Hinta nyt: 370 € + alv 24 % (norm. 420 € + alv. 24% / hlö)

  • Kuvat ratkaisevat
  • Millainen kuva toimii eri kanavissa?
  • Miten valitset ja saavutat yleisösi?
  • Kuvatuotannon järjestäminen
  • Kuvakonsepti
  • Tietoa, keskustelua, kokemuksia

Työpajaan mahtuu mukaan 20 osallistujaa.

Ilmoittaudu Kuva & Some -työpajaan >>

Jos osallistut sekä Tarinapajaan 2.2.2017 että Kuva & some -työpajaan, saat molemmat yhteishintaan 720 € (etusi 120 €)!

Ilmoittaudu tästä >>

Lisätietoa

tiimi@hankeviestii.fi
Sari Selkälä /Hanke viestii, p. 040 775 8804
Marja-Liisa Torniainen /Hanke viestii, p. 040 593 0220

 


Antti Huttunen on vihtiläinen yrittäjä ja Retkipaikka-blogin ja sen ympärille kehittyneen matkailuekosysteemin perustaja. Hän on tuottanut ja käsikirjoittanut TV1:llä esitetyn Metsien kätkemä tv-sarjan. Aiemmin urallaan hän on johtanut Ylen digitaalista markkinointia ja toiminut mainos- ja markkinointitoimistoissa johtotehtävissä. Antilta on julkaistu myös kaksi kirjaa. 

Hanke viestii -tiimin Sari SelkäläMarja-Liisa Torniainen ja Sari Olsio auttavat hankkeita onnistumaan viestinnän avulla. Hanke viestii -tiimi järjestää viestinnän työpajoja ja tarjoaa hankkeisiin oivaltavaa viestintää tekeviä käsiä.


Peruutusehdot

Osallistumisen viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli joudut perumaan osallistumisen tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme puolet (50 %) työpajan hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme työpajan hinnan kokonaisuudessaan. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmamuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna