Vaikuttava hankeviestintä – 10 avainta

Kokosimme tehokkaimmat hankeviestinnän työkalumme 10 avaimen verkkokurssiksi. Vaikuttava hankeviestintä – 10 avainta -verkkokurssilla saat konkreettisia työkaluja ja vinkkejä hankkeen viestintään, unohtamatta strategista visiointia ja hankkeen viestinnän johtamista.

Hankeviestinnän verkkokurssi

Viestintää päätyökseen tekevä löytää avaimista uusia menetelmiä ja arvokasta pohdintaa oman työn kehittämiseksi. Verkkokurssi on räätälöity hanketoimijoille: projektipäälliköille, pää- ja osatoteuttajille, rahoittajille ja hankkeita hallinnoiville.

Verkkokurssilla opit viestimään hankkeessa ja hankkeesta tuoreesti hankkeen alkumetreiltä alkaen. Opit tunnistamaan hankkeesi asiakkaat ja luomaan heitä kiinnostavaa, innostavaa ja aktivoivaa viestintää. Otat haltuun ripauksen markkinointiajattelua – näin varmistat, että viestisi tavoittaa oikeat ihmiset oikealla viestillä.

Kurssin bonuksena saat Sisältöjen suunnitteluapu -ideapankin käyttöösi.

Kurssin löydät Viestintakurssit.fi kurssialustalta. Kurssin toteuttajina ja kouluttajina ovat Hanke viestii -tiimin tutut asiantuntijat Marja-Liisa Torniainen, Sari Olsio ja Sari Selkälä.

>>Tutustu ja osta kurssi  – pääset heti oppimaan

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi heti oston jälkeen – saat henkilökohtaiset tunnuksesi kurssiympäristöön ostettuasi kurssin.

Useampi tiedonjanoinen oppija samasta hankkeesta?

Saatte 20 % alennuksen  / osalllistuja. Tilaa useampi käyttöoikeus kurssille Viestintakurssit.fi tilauslomakkeella.