Mediatyöpaja – omat teemat uutisiksi?

Mistä ideoita lehdistötiedotteeseen? Miten uutiseksi? Miten lähestyn toimittajia? Millainen tiedote puhuttelee toimittajaa?

Kysytty mediatyöpaja 6.9.2019, tervetuloa mukaan!

Lehdet, verkkomediat, radiot ja vaikkapa televisio tarjoavat mahdollisuuksia niin sanottuun ansaittuun medianäkyvyyteen. Mutta miten varmistat, että juuri sinun aiheesi kiinnostaa?

Mediatyöpajan ohjelmassa on aamupäivän verran täyttä asiaa tiedottamisesta ja tiedotteista. Toimittajan puheenvuorossa kuulemme kiinnostavan ja tuikitärkeän näkökulman mediatyöhön. Työpajan jälkeen tiedät, miten saat tärkeän asiasi esille tiedotusvälineissä ja miten lähdet liikkeelle tai kehität mediaviestintääsi.

Työpaja sopii järjestöissä viestinnän parissa työskenteleville, hankkeiden asiantuntijoille ja projektipäälliköille sekä kaikille tiedottamisesta ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Ilmoittaudu työpajaan >>

“Ihanat kouluttajat! Olette hyvä tiimi.”

Mediatyöpaja – suunnitelmallista ja vaikuttavaa mediatyötä

Leena Virtanen

Leena Virtanen on helsinkiläinen vapaa toimittaja, joka kirjoittaa muun muassa Helsingin Sanomiin sekä aikakauslehtiin. Kuva: Milka Alanen

Aika: perjantai 6.9.2019  klo 8.30–12.00
Paikka: Hämeentie 3, Helsinki (Eezy Conttori, 5. krs)
Hinta: 290 € + alv 24% (230 € / hlö, kun samasta hankkeesta tai organisaatiosta osallistuu useampi)

  • Mistä ideoita lehdistötiedotteeseen?
  • Miten uutiseksi, toimittajan näkökulmia vaikuttavaan mediatyöhön
    Leena Virtanen, vapaa toimittaja
  • Mediatyön askeleet – tavoitteiden kautta toteutukseen
  • Työpajatyöskentely – oman mediatyön terävöittäminen
  • Yhteenveto ja muistilista omaa työtä vauhdittamaan
    Hanke viestii -tiimi

Tarjolla kahvia, teetä & virkistävät smoothiet ja hedelmiä.

Ilmoittaudu työpajaan >>

Lisätietoa

tiimi@hankeviestii.fi
Sari Selkälä /Hanke viestii, p. 040 775 8804
Marja-Liisa Torniainen /Hanke viestii, p. 040 593 0220


Hanke viestii -tiimin Sari Selkälä ja Marja-Liisa Torniainen auttavat onnistumaan viestinnän avulla. Hanke viestii -tiimi järjestää viestinnän työpajoja ja tarjoaa oivaltavaa viestintää ja tekeviä käsiä.


Peruutusehdot

Osallistumisen viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli joudut perumaan osallistumisen tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme puolet (50 %) työpajan hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme työpajan hinnan kokonaisuudessaan. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmamuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan, kun ilmoittautuneita on riittävästi.