Kehittämistreffit Tuunaajamutsin kanssa

Digitalisoituvassa maailmassa kaipaamme konkretiaa ja käsille muutakin tekemistä kuin näppäimistön naputtelua tai älylaitteen tökkimistä. Tuunaajamutsin työpajoissa tehdään uutta kierrätysmateriaalista ja päästetään luovuus lentoon. Käsillä tekeminen ruokkii luovaa ongelmanratkaisukykyä, antaa onnistumisen tunteita, rentouttaa sekä avaa uusia näkökulmia ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen.

Tuunaajamutsi, Annakaisa Kilpinen, on Strömsöstäkin tuttu käsillä tekemisen ja kierrätyksen puolestapuhuja.

Luovuus liikkeelle kehittämistreffeillä

Kutsumme työpajojamme kehittämistreffeiksi. Tämä syystä, että tuottava työskentely työpajassamme on hauskaa: tunnelma on mutkaton ja innostunut! Annakaisa Kilpinen vahvistaa Hanke viestii -tiimiä ja tuo kehittämistreffeille uuden työskentelytavan: kädentaito-ohjelman, joka kääntää tietotyöläisen aivot uuteen asentoon ja antaa vauhtia innovointiin. Yhdessä tekeminen rakentaa tiimihenkeä ja jokaisen on helpompi tuoda ideansa suunnittelupöytään, kun on ensin tehty yhdessä erilaista ja yllättävää omin käsin. Yhdessä tuunatessa kollegaan tutustuu uudelta kantilta ja yhteistyö paranee.

Työpajan sisältö

Kehittämistreffit Tuunaajamutsin kanssa on tehokas puolen päivän työpaja ja tilauskoulutus, jonka asiaosuudessa keskitytään joko tilaajaorganisaation tai tietyn hankkeen viestinnän kehittämiseen tai hankkeen tehtävien edistämiseen. Esimerkkejä aiemmin toteuttamiemme Kehittämistreffien sisällöistä löydät referensseistämme.

Työpaja toteutetaan 1/2 päivän tilauskoulutuksena seuraavasti

1. Kädentaito-ohjelma ja alustus: Kirjansidontatyöpaja

  • Käsin kokousmuistiinpanojen tekeminen auttaa pitämään aivot virkeinä, edistää tiedon sisäistämistä ja vahvistaa muistijälkeä.
  • Alustus käsillä tekemisen vaikutuksista aivoille sekä kirjansidontatekniikasta. Sidotaan nahkakantiset kirjat kierrätysmateriaalista keskiaikaisella sidoksella. Jokainen saa itse sidotun, uniikin ja ekologisen muistikirjan, johon suunnittelupäivän muistiinpanot voi kirjata.
  • Kesto 1,5-2 tuntia

2.  Kehittämistreffit: Viestinnän koulutussisällöt ja/tai kehittämistyön fasilitointi tilaajan tarpeiden mukaan

  • Lisää asiakasymmärrystä tai palvelukehitysosaamista?
  • Ideoita hankkeen viestintään?
  • Konkreettinen viestintäsuunnitelma?
  • Iso harppaus hanketyössä?

>> Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin lähetämme tarkan ohjelman ja hintatiedot

Lue myös tämä:
Annakaisa Kilpinen kertoo vastuullisuusviestinnästä ja yhteistyöstä Scandicin kanssa blogissamme.