Verkkokurssit itsenäiseen opiskeluun

Verkkokurssi on sujuva tapa kehittyä ja kerryttää osaamista!

Käytännönläheiset viestinnän koulutukset ovat kuuluneet tiimimme palvelupakettiin jo kauan. Kutsumme niitä työpajoiksi, koska niissä kirjaimellisesti kääritään hihat ja osallistujat pääsevät työstämään koulutusten aiheita oman työnsä näkökulmasta. Samanlaisen tekemisen tahdin haluamme tarjota itsenäiseen oppimiseen myös verkossa: sujuvaa etenemistä selkeiden materiaalien ja työkalujen parissa.

Kun keväällä 2020 monen työarki muuttui etäilyksi ja digituotteiden, alustojen ja etätyövälineiden käyttö sulautui luontevaksi osaksi arkea, päätimme ryhtyä toimeen. Saimme palvelun esiselvitykseen ja kehittämiseen Business Finlandin rahoituksen, mikä vauhditti toteutusta. Elokuussa 2020 avattiin viestintakurssit.fi verkkokurssi alusta, joka tarjoaa paikan oppia uutta, kehittyä ja kehittää – ja luoda omassa työssä entistäkin timanttisempaa viestintää.

Verkkokurssi on opintokokonaisuus, joka tarjoaa kouluttajan rakentaman tietopaketin sinun käyttöösi – yhdessä osoitteessa ja nimensä mukaisesti verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Verkkokursseja rakentavat omien alojensa asiantuntijat ja kouluttajat – heillä on tietoa ja taitoja, jonka he jakavat kurssilaisilleen verkkoalustalla.

Verkkokurssin verrattomuus perustuu siihen, että oppijan ei tarvitse sukkuloida verkossa ja yhdistellä näkemäänsä ja kokemaansa ja arvioida jatkuvasti lähteen laatua ja tietojen paikkansapitävyyttä. Parhaimmillaan verkkokurssi on johdonmukainen kokonaisuus, jonka opiskeltuasi sinulla on rutkasti uutta osaamista, tietoa sekä taitoja. Verkkokurssi oppimisen tapana mahdollistaa vaikkapa työssäsi tarvitsemasi taidon oppimisen nopeasti.

Millaisen tavan verkkokurssit tarjoaa oppijalle, lue Marja-Liisa Torniaisen artikkeli tästä.

Olemme koonneet Hanke viestii -sivustolle erityisesti hankeviestijöille suunnattuja verkkokursseja. Tutustu kurssitarjontaan ja tilaa Hanke viestii -uutiskirjeemme. 

Laajemmin viestinnän ja markkinoinnin aiheisia verkkokursseja itsenäiseen opiskeluun löydät Viestintakurssit.fi sivustolta, seuraa kurssitarjontaa ja pysy kuulolla tilaamalla Viestintäkurssit.fi uutiskirje.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan!

5