Miten uutiseksi – mediaviestinnän verkkokurssi

Mediatyöhön keskittyvissä työpajoissamme pureudutaan toimittajien työskentelytapoihin, ideoidaan aiheita hankkeen tiedottamiseen ja pohditaan, millainen tiedote puhuttelee ja huomataan. Nyt tarjoamme saman paketin verkossa, runsaammalla sisällöllä.

Miten uutiseksi? -verkkokurssi on suunnattu erityisesti järjestöjen, yhdistysten, hankkeiden ja muiden julkisten toimijoiden viestijöille. Kurssi sopii viestinnän asiantuntijoille, esimiehille, projektipäälliköille – kaikille viestijöille, jotka ovat kiinnostuneita tiedottamisesta ja sen mahdollisuuksista.

Viidestä osiosta koostuvalla laajalla verkkokurssilla pureudut oman hankkeesi mediaviestintään, kehität sitä pitkäjänteisesti ja kytket mediatyön osaksi hankkeen viestintään. Kurssimateriaali sisältää käytännöllisiä viestinnän työkaluja.

Verkkokurssilla etenet omaan tahtiin. Verkkokurssin jälkeen tiedät, miten saat tärkeän asiasi esille tiedotusvälineissä, miten lähdet liikkeelle ja kehität suunnitelmallisesti hankkeen ja organisaation mediaviestintää.

Kurssin löydät Viestintakurssit.fi kurssialustalta. Kurssin toteuttajina ja kouluttajina ovat Hanke viestii -tiimin tutut asiantuntijat Marja-Liisa Torniainen ja Sari Selkälä.

>> Tutustu kurssiin ja varaa

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi heti oston jälkeen – saat henkilökohtaiset tunnuksesi kurssiympäristöön ostettuasi kurssin.

Useampi tiedonjanoinen oppija samasta hankkeesta?
Saatte 20 % alennuksen  / osalllistuja. Tilaa useampi käyttöoikeus kurssille Viestintakurssit.fi tilauslomakkeella.

Mediaviestinnän kurssista on kaikille projekteissa työskenteleville hyötyä. Se, että kurssi on verkossa ja sen voi toteuttaa omaan tahtiin, on yksi verkkokurssin valttikortti.
– Katja Helo, hankepäällikkö, Vanheneminen.fi-hanke, Vanhustyön keskusliitto

Hyödynnä ansaittu medianäkyvyys hankkeesi viestinnässä, klikkaa itsesi mediatyön verkkokurssille ja ota mediaviestintä haltuun.