Sari Olsio

Sari OlsioKTM Sari Olsio on palvelumuotoiluun ja ketterään kehittämiseen perehtynyt viestinnän ja markkinoinnin valmentaja ja konsultti.

Hanke viestii -tiimin koulutus- ja konsultointitoimeksiantojen lisäksi Sarilla on kokemusta julkishallinnon ja kuntasektorin hankevastuista mm.

  • hankkeen projektipäällikkönä Omnian hallinnoimassa valtakunnallisessa ammatillisen koulutusviennin kehittämishankkeessa
  • osatoteuttajan projektipäällikkönä Aalto yliopiston vetämässä Kolmas Tie -yhteishankkeessa
  • ohjausryhmän jäsenenä Asiakasymmärryksellä digivisio -hankkeessa sekä
  • ohjausryhmän jäsenenä Laurean johtamassa Kansainväliseen kasvuun digitaalisin työkaluin -hankkeessa 2019-2020.

9/2019-2/2021 Sari toimi vuokrajohtajana YritysEspoo/Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry:ssä, jossa hän vastasi toiminnan operatiivisesta johtamisesta sekä yhdistyksen viestinnästä ja palveluiden kehittämisestä. Tehtävässä hän toimi myös Business Espoo -verkoston johtoryhmän jäsenenä ja puheenjohtajana vuorollaan.

Sari on hyväksytty toteuttamaan pk-yrityksille tarkoitettua ELY-keskuksen Markkinointi ja asiakkuudet -kehittämispalvelua.   Yrittäjäuransa aikana Sari on ollut jo yli 200 yrityksen apuna viestinnän, markkinoinnin ja palveluiden kehittämisessä.

Vapaa-ajalla ulkoilma ja erityisesti pitkät merireissut innostavat, eikä veneistä voi Sarin mielestä koskaan puhua liikaa.

Lue lisää: https://www.linkedin.com/in/sariolsio